O podjetju

Na kratko o specialistih za fotovoltaiko BAUER

Bauer moč je vaša prednost

Energetska revolucija je neustavljiva: stalno naraščajoči stroški električne energije in sankcioniranje nesorazmernega onesnaževanja okolja zahtevajo, da podjetja v današnji svetovni konkurenci razmišljajo o učinkovitejši rabi virov in energije.

Očitno je, da s preklopom na obnovljive vire energije in takoj ustvarite potrebno električno energijo.

Zanesite se na strokovnjaka na področju obnovljivih virov energije: BAUER Solar GmbH je vaš močan partner z velikim znanjem, dolgoletnimi izkušnjami in široko paleto izdelkov in storitev. Kakovost solarnih modulov BAUER se nadzira po najvišjih standardih. Enake zahteve veljajo tudi do ostalih izdelkov, ki so potrebni za namestitev in delovanje solarnih sistemov. Uporaba visokokakovostnih izdelkov kaže predanost  strankam in zagotavlja dobičkonosnost z dolgoročnim dobičkom.

KRATKA ZGODOVINA SKUPINE BAUER

Od ustanovitve leta 1985 se je BAUER razvil v eno vodilnih sistemskih hiš za PV in energetske rešitve – z več kot 1335 MW instalirane moči, mednarodnimi partnerji in projekti po vsej Evropi. Spekter projektov sega od sončnih parkov, ki napajajo električno energijo v omrežje, sistemov za lastno porabo za trgovce in zasebna gospodinjstva, do fotonapetostnih sistemov, neodvisnih od omrežja, in okrožnih skladišč.

BAUER je eden od pionirjev v industriji in je odigral svojo vlogo pri tem, da je sončna energija postala prava alternativa konvencionalnim energijam. Še danes je BAUER družinsko podjetje, ki predstavlja finančno trdnost in zanesljiva partnerstva. Svojim strankam že več kot 18 let dobavlja kompletne solarne module: zanesljive, točne in z nadpovprečnimi donosi.

Logistični center s približno 4.000 m² uporabnega prostora ponuja dovolj prostora za shranjevanje modulov, pretvornikov ter vseh materialov in komponent, potrebnih za gradnjo solarnih sistemov. Vodenje skladišča in pridruženi oddelek za montažo sta organizirana centralno, da bi čim bolj zmanjšali morebitne izgube zaradi trenja.

Tovornjake lahko naložite in raztovorite na šestih rampah, na voljo pa sta dve dodatni rampi za natovarjanje lastnega sejemskega tovornjaka podjetja. Zunanje izvajanje logističnega centra v Sörgenloch ponuja prednosti razpoložljivega prostora in zelo ugodne prometne povezave.

Potrebujete pomoč?

Kontaktirajte nas in na podlagi vaših podatkov bomo pripravili ponudbo, prilagojeno vašim individualnim potrebam.

solarni-sistemi

DEJSTVA IN SLIKE: BAUER REFERENCE NA PODROČJU KONSTRUKCIJE SOLARNIH SISTEMOV